månadsarkiv: januari 2019

Musik- och konstresa till Norrköping

Följ med på en musik- och konstresa till Norrköping den 16 mars!

Dagen i Norrköping inleds på Norrköpings Konstmuseum där vi får en visning av samlingarna.

På eftermiddagen framför Norrköpings symfoniorkester Allan Petterssons symfoni nr 12 under ledning av Christian Lindberg. Radiokören och Erik Erikssons kammarkör medverkar.

Läs fler detaljer kring resan till Norrköping, kostnad och anmälan>>

Medlemsavgift 2019

Kom ihåg att betala medlemsavgift för 2019!
Avgiften är oförändrad, 250 kr för en person och 350 kr för två personer på samma adress. Betalning till plusgiro 25 45 66-3, via bankgiro nr 5783-7296 eller med Swish till nr 123 352 5920.

Medlemskort för 2019 kommer att skickas ut efter efter hand sedan vi hunnit bokföra betalningarna.

Så här i början av året kommer det hundratals betalningar varje dag, så det tar lite tid att bokföra dem alla. Vi hoppas på förståelse för att arbetsbelastningen just nu är hög och det kan dröja något innan medlemskorten kommer hem i brevlådan. Alla skall dock ha fått sina medlemskort i god tid före de första evenemangen i senare delen av februari (Lyssnarcirkelns början 18 februari och Vänträffen 19 februari – se ovan).