Musikresa till Hamburg 12 – 14 juni

Elbphilharmonie c Maxim Schulz

Häng med till Hamburg där vi upplever Wolfgang Amadeus Mozarts opera Figaros Bröllop den 12 juni på Hamburgische Staatsoper. Dagen därefter, den 13 juni, framförs i det nya konserthuset Elbphilharmonie Arnold Schönbergs symfoniska dikt Pelleas und Melisande, Dance Macabre av Camille Saint-Saëns samt även Maurice Ravels Zigane för violin med Hamburgs filharmoniska orkester och den tyska violinvirtuosen Arabella Steinbacher. Alla tre verk dirigeras av den framstående tyske dirigenten Frank Beermann.

Vi bor i vad som blivit Hamburgs nya landmärke, konserthuset Elbphilharmonie, som rymmer ett förstaklasshotell med sitt spektakulära läge vid hamnen.

Resan anordnas för medlemmar i Föreningen Filharmonikernas vänner. Sista anmälningsdag för resan är 15 februari.

Läs detaljerad information om resan här>>